Speel Goal Rush en verdien eenvoudig veel cash!
Het is simpel: Zet in op het volgende doelpunt en win de jackpot!

Hoe speel je Goal Rush?

1- Ga naar een wedstrijd naar keuze -> indien de Goal Rush beschikbaar is, dan is het zoals hieronder aangegeven:
deposit

2- Plaats je bet door te kiezen wanneer jij denkt dat het volgende doelpunt wordt gescoord (in de volgende 30 seconden, 5 minuten etc.).

deposit

3- Proficiat, je hebt de weddenschap EN jackpot gewonnen!

deposit

Algemene Voorwaarden

× Om het 'wachtwoord vergeten' proces te voltooien, gelieve de volgende fouten te corrigeren.

Ben je je wachtwoord voor betFIRST vergeten? Vul dan simpelweg je registratie e-mailadres en gebruikersnaam in en wij zullen het naar jou sturen.

Indien je geen e-mail van ons ontvangt of als je nog steeds problemen ondervindt om je in te loggen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Verzenden
×

Vul het formulier hieronder in om je wachtwoord te wijzigen.

Je paswoord moet tussen de 8-20 tekens lang zijn De volgende tekens bevatten: Kleine letters (a-z) Hoofdletters (A-Z) Cijfers (0-9)
Verzenden

Goal Rush | betFIRST - Algemene Voorwaarden
    (Terug)

• Tenzij anders aangegeven, zullen Goal Rushs beschikbaar zijn voor alle voetbalwedstrijden met reguliere speeltijd (d.w.z. 2x45 min. standaard helften) voor goals in de volgende periodes: volgende 30 seconden, 1 minuut, 5 minuten en 10 minuten.
    • Een Goal Rush wordt als geplaatst beschouwd als je op de knop "Plaats Goal Rush" klikt.
    • Een Goal Rush mag alleen worden geplaatst tijdens de reguliere speeltijd (d.w.z. 1ste helft tot 45ste minuut, 2de helft tot de 90ste minuut) en met betrekking tot de reguliere speeltijd van de wedstrijd. Klanten mogen geen Goal Rush plaatsen die betrekking heeft op een periode die buiten de reguliere speeltijd van de wedstrijd valt.
    • Een Goal Rush geplaatst tijdens de toegevoegde tijd, extra tijd of een andere periode buiten de reguliere duur (behalve voor de rust) van de wedstrijd is niet geldig.
    • Elke Goal Rush geplaatst tijdens de rust begint vanaf het begin van de 46ste minuut, d.w.z. bij de kick-off van de 2de helft.
    • Als je Goal Rush als gewonnen is afgehandeld, zullen je inzet en winsten binnen 5-10 minuten op je saldo bijgeschreven worden.
    • Goal Rushs worden uiteindelijk afgehandeld op basis van de officiële en betrouwbare bronnen van de operator die tijdens elk spel live-data leveren.